Steigerhouttuinmeubels.nl, Oudewater

Adresgegevens:

Steigerhouttuinmeubels.nl
Elzenweg 21-H
3421 TT Oudewater

Tel: 0348-562702
Email: info@steigerhouttuinmeubels.nl
Website: http://www.steigerhouttuinmeubels.nl

Steigerhouten meubels

Robuust, authentiek en trendy; dat zijn meubels van steigerhout. In een vorig leven bewees het hout al weer en wind te kunnen weerstaan. Het stoere karakter van de verweerde banken en tafels wordt juist versterkt door storm en regen!

Van een handzaam bankje voor op het balkon tot complete loungehoeken, bij steigerhouttuinmeubels.nl is al het denkbare tuinmeubilair in steigerhout verkrijgbaar. Als u het tuinmeubel dat u in gedachten heeft niet in de collectie terug kunt vinden, wordt het op maat gemaakt.

Ecologisch verantwoord

Steigerhouten meubels zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ecologisch verantwoord. De meubels bestaan namelijk uit hergebruikt hout. Dit afvalhout zou normaal gesproken verbrand worden, maar krijgt nu een tweede leven in uw tuin.

Tips voor onderhoud

Steigerhout vergt nauwelijks onderhoud. Wel hebben we een paar tips om er voor te zorgen dat u er jarenlang plezier van heeft. Zet uw meubels bijvoorbeeld iets van de grond, dan kan de wind er doorheen en droogt het hout snel. Ook kunt u steigerhouten tuinmeubels beitsen, met white wash of grey wash beits bijvoorbeeld. Dat ziet er ook nog eens heel mooi uit. Als u uw meubels eens per jaar licht opschuurt en in de beits zet, heeft u er verder geen omkijken meer naar. Uiteraard kan steigerhouttuinmeubels.nl de meubels ook gebeitst leveren.

Ook enthousiast geworden over steigerhout? U hoeft zich niet tot uw terrasinrichting te beperken. Steigerhouttuinmeubels.nl levert ook meubels voor binnenshuis, zoals keukenbladen en kasten.

Steigerhout | Tuinmeubels | Tuin | Meubels | Oud Hout
    Plan uw route naar dit adres »